Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ (21:00, Cosmote Sport 1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κώτσιρας παίρνει τη θέση του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσέριν αυτή του απόντα Βιλένα στον άξονα, ενώ και ο Ίνγκασον παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας αντί του Σένκεφελντ.

Για τον Παναθηναϊκό λοιπόν, ο Ντραγκόφσκι παραμένει στην εστία, με τους Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς στην αμυντική τετράδα. Ο Αράο σε ρόλο αμυντικού μέσου με τον Τσέριν και τον Μπακασέτα στον άξονα. Στην επίθεση η τριάδα δεν άλλαξε με τον Μαντσίνι στα δεξιά, τον Τζούριτσιτς αριστερά και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι: Λοντίγκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Μπάλντοκ, Κάτρης, Βέρμπιτς.




Για τους γηπεδούχους της Μπότεφ ο Ντούσαν Κέρκεζ προχωρά σε αλλαγή συστήματος τοποθετώντας τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ άλλαξε και τερματοφύλακα.

Μπότεφ Πλόβντιβ (Ντούσαν Κέρκεζ): Μπερνάτ-Μλίνκοφ, Κοντέ, Ταμ, Ντιαμπατέ, Μπαλογιάννης - Ετό, Περέρα- Ποπόβ, Νουατσούκβου-Ούτζα

Στον πάγκο: Kάιζερ, Ιγκονέν, Ουκάκι, Γιορντάνοφ, Ακέρε, Σέκουλιτς, Ρεμέικις, Ίλιεφ, Καραμπελίοφ, Βίντεφ, Κορόσεκ, Μάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube