Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας».

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Αχιλλέας Πούγγουρας λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη, Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζοζέ Μαουρίσιο και Γιάννης Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα στην Ριζούπολη.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει δηλωθεί από πλευράς «τριφυλλιού» να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής, λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι