Στις δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα χθες κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε τη μεγάλη προσπάθεια και την πολλή δουλειά των ανθρώπων της ΠΑΕ για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του αρχηγού της Εθνικής ομάδας, αναφέροντας μάλιστα ότι ουσιαστικά την κίνηση αυτή την προετοίμαζε ο Παναθηναϊκός του τελευταίους τρεις μήνες.

Ανέφερε ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι ο Μπακασέτας στην αποστολή για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, επισημαίνοντας ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ανέφερε ότι σήμερα θα ανακοινωθεί ο Ούγκο, ενώ μιλώντας στο θέμα του Μαξίμοβιτς, ο Σέρβος διεθνής μέσος έχει ήδη αρχίσει να πιέζει την Χετάφε για να γίνει από τώρα, τον Ιανουάριο δηλαδή, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. «Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας, αλλά ο Μαξίμοβιτς πιέζει να μην προβάλλει μεγάλες απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί τώρα η απόκτησή του», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε και για τα αγωνιστικά θέματα στην ομάδα. Ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και το ποιοι θα είναι έτοιμοι για τον σημαντικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube