Χωρίς νέα προβλήματα ή απρόοπτα συνεχίστηκε σήμερα (19/2) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, μεθαύριο (21/2) το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο μεν Φίλιπ Τζούριτσιτς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν για μια ακόμα ημέρα οι Χουάνκαρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Με τους τρεις «πράσινους» να μην προλαβαίνουν να τεθούν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος θυμίζουμε δεν υπολογίζει στα πλάνα του ούτε και τους τιμωρημένους Ρούμπεν Πέρεθ-Τάσο Μπακασέτα, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Παράλληλα, ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία έκαναν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Η ατιμωρησία της ΑΕΚ έφερε τα χθεσινά-Μονόπατα τα σφυρίγματα-Μπορεί ανατροπή ο ΠΑΟΚ»

Κετσετζόγλου: «Κακό το 1-0 για την καλύτερη φετινή ΑΕΚ-Κόκκινη σε Κοτάρσκι και Οζντόεφ-Τι έγινε σε αποδυτήρια, πάρκινγκ»

Η ένταση του Παπαδόπουλου με τους οπαδούς του Πανιωνίου

ΑΕΚ: Πρώτο γκολ μετά από 15 μήνες ο Λαμέλα-Τέταρτο χαμένο πέναλτι για Μαρσιάλ

Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Όταν έρθει η ώρα, θα φτάσουμε και σε αυτούς-Τώρα… Ατρόμητος»

Ο Γιώργος Σαββίδης ζήτησε να μην γίνουν μηνύσεις μετά την επίθεση που καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ στην αποστολή της ομάδας

Αλμέιδα για δηλώσεις Λουτσέσκου: «Είμαστε μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, ας επικρατήσει ειρήνη»

Χαμός στην OPAP Arena μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και παικτών του ΠΑΟΚ, κατέβηκαν από το πούλμαν!

Βιεϊρίνια: «Οπαδοί και παίκτες της ΑΕΚ προκαλούσαν τον Λουτσέσκου - Ο Περέιρα τον έβριζε και κανείς δεν είπε τίποτα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ