Όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστές τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον Σέρχιο Αραούχο. Συγκεκριμένα, όταν ο Αργεντίνος φορ της ΑΕΚ σηκώθηκε για προθέρμανση μετά το 3-0 των «πρασίνων», χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες και ανταπέδωσε.

Μάλιστα, το όλο... σκηνικό συνεχίστηκε και με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, αφού ο 30χρονος επιθετικός κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, χάρισε το φανελάκι της προθέρμανσης σε ένα φίλο του «τριφυλλιού».

Φυσικά όλα αυτά έρχονται όχι μόνο γιατί ο Αραούχο είναι αναμφισβήτητα ένας φοβερός παίκτης, αλλά και για το γεγονός ότι αρκετές φορές αφιέρωσε είτε τα γκολ είτε το βραβείο του στον αδικοχαμένο Άλκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βασικός ο Πάλμα

Ντεμπούτο Σφιντέρσκι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Βόλο - Βασικοί Μλαντένοβιτς και Ουναΐ

Βιτόρια: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο που διανύει - Εφαλτήριο αντεπίθεσης το ματς με Βόλο»

Τσακίρης: «Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα με Ατρόμητο, κανένα πέναλτι-Δεν φαίνεται ανησυχητικό του Μαρσιάλ»

Οι ενδεκάδες στο Λεβαδειακός-Άρης

Σιώπης: «Κίνητρο από μόνος του ο Παναθηναϊκός - Έχει πάρα πολύ ταλέντο η ομάδα, σαν να μην υπάρχει αύριο σε όλα τα ματς»

Νικολακόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι, από αυτά που λέμε ότι δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα και μόνο να χάσεις!»

Αθανασίου: «Να βάλει ένα τέλος στο σερί και τρεις βαθμούς στο σακούλι ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η επικρατέστερη 11άδα»

Ολυμπιακός: Από τις 14:00 ανοιχτές οι θύρες στις Σέρρες, απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση του κόσμου

Παγκάκης: «Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι καλό το timing για αντίδραση»