Φορτισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV o Γιάννης Κώτσιρας, μιλώντας για τον Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο έμπειρος μπακ αφού συλλυπήθηκε την οικογένεια του εκλιπόντα, μίλησε για τις δύσκολες ημέρες που βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα παίζουν και για αυτόν.

Σε ό,τι αφορά το ματς ο Κώτσιρας τόνισε ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη, ενώ ολοκλήρωσε μιλώντας και για τα διαστήματα που πρέπει να είναι ανώτερος ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θα ήθελα αρχικά να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ και να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε την ψυχολογία μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Καταλαβαίνετε κι εσείς ότι πολλές φορές όταν πηγαίνουμε για παιχνίδια, στα ξενοδοχεία κτλ περνάμε ώρες και μέρες σαν να είμαστε πραγματική οικογένεια. Καταλαβαίνετε πόσο εύκολο είναι το δέσιμο μεταξύ μας και πόσο δύσκολο να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε. Παίζουμε και για τον Τζορτζ από εδώ και πέρα, στην ψυχή και το μυαλό μας είναι πάντα εδώ».

Για το αν είχε «κυκλώσει» η ομάδα αυτό το ματς: «Το έχουμε βάλει σαν προτεραιότητα. Είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να πετύχουμε από εδώ και πέρα κάτι καλό για να το αφιερώσουμε στον Τζορτζ».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να μεγαλώσει τα διαστήματα που παίζει καλά: «Σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε αυτά τα καλά διαστήματα, να αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Να δημιυοργούμε περισσότερο μπροστά και να κινδυνεύουμε λιγότερο. Δεν είναι εύκολο γιατί και στην διακοπή των Εθνικών έλειπαν πολλοί παίκτες. Ο προπονητής δεν μπορεί να δουλέψει εύκολα αυτά που θέλει. Πολλές μεταγραφές έγιναν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και μέσα από τα παιχνίδια προσπαθούμε να βρούμε χημεία. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοτάρσκι: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την ΑΕΚ να τρέμει, αλλά δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά - Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»!

ΑΕΚ: Άψογος ο κόσμος παρά την πιο προκλητική από ποτέ συμπεριφορά του Λουτσέσκου - Αγνόησαν πέναλτι Ομπρένοβιτς και VAR

Ο Άκης Μάντζιος αποκάλυψε το τρίπτυχο της επιτυχίας του φετινού Άρη

Πιερό: «Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά με τον τρόπο που αντιδράσαμε»

Βίντεο και φωτογραφίες από τον χαμό στην OPAP Arena με Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι

Δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς ο Λουτσέσκου - Ο Κωνσταντινίδης μίλησε στο flash interview!

ΑΕΚ: «Πήγε επιθετικά προς τον Λαμέλα ο Λουτσέσκου - Επέμβαση της αστυνομίας και πολύ ξύλο»!

Τα γκολ από Μπάμπα, Πιερό και οι υπόλοιπες φάσεις από την ισοπαλία στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός, έκανε το ποδοσφαιρικό του καθήκον»