Παροξυσμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR και… επιβράβευση από την διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 20.000 οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να γραφτούν στο νέο application του Παναθηναϊκού AKTOR, αγοράζοντας ετήσια συνδρομή αλλά και εισιτήριο για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου…

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στις τάξεις της διοίκησης του «επτάστερου». Αντιθέτως, μάλιστα, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση, αποφασίστηκε να υπάρξει 20% έκπτωση στα εισιτήρια για το ματς με τους Βαυαρούς ή για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Euroleague, απέναντι στη Βιλερμπάν!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Μέσα σε 24 ώρες, οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR απέδειξαν γι’ ακόμη μία φορά πως είναι… αιώνια πιστοί, αφού περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι έκαναν εγγραφή στο Club 1908 για να αγοράσουν ετήσια συνδρομή και εισιτήριο για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich.

Για το λόγο αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιβραβεύει όλους τους φιλάθλους για την αμέριστη στήριξη τους στο νέο και καινοτόμο εγχείρημα, προσφέροντας 20% έκπτωση στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich.

Από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου, από τις 17:00, έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 17:00 θα υπάρχει έκπτωση 20% για όλες τις κατηγορίες.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Bayern Munich, θα έχουν έκπτωση της τάξεως του 20% στην αγορά εισιτηρίου για τον εντός έδρας αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne στις 30 Οκτωβρίου.

Η εξαργύρωση της έκπτωσης για τον αγώνα με την LDLC ASVEL Villeurbanne θα είναι διαθέσιμη από την έκδοση των εισιτηρίων.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο ticketmaster.gr.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Σημειώνεται πως στους αγώνες της Euroleague, η είσοδος των παιδιών άνω των τριών ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση με αυτό του γονέα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube