Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το ανανεωμένο ΟΑΚΑ, καθώς φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (10/10, 21:15).

Με ανακοίνωσή της, η «πράσινη» ΚΑΕ αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα που πιθανώς να αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και διευκρίνισε την κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι γεγονός ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρατηρούν τις τελευταίες ημέρες τη διαγραφή του QR Code που τους είχε σταλεί κατά την αγορά αυτών. Λόγω της αλλαγής της εταιρίας παρόχου διάθεσης των εισιτηρίων της ομάδας μας, πραγματοποιείται η απαραίτητη μεταβίβαση όλων των δεδομένων στην πλατφόρμα του νέου παρόχου, της Ticketmaster.

Επισημαίνουμε πως πρόκειται για μία απολύτως φυσιολογική διαδικασία, η οποία γίνεται για τεχνικούς λόγους και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών από την Ticketmaster. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά στο σύστημα της Ticketmaster, όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα λάβουν email με το νέο QR Code, το οποίο ακολούθως θα πρέπει να εισάγουν εκ νέου στην εφαρμογή του Gov Gr Wallet για να έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube