Στο Αγρίνιο «πέφτει η αυλαία» της πρώτης αγωνιστικής της φετινής Stoiximan Super League!

Παναιτωλικός και Λαμία κοντράρονται απόψε (21:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr), ψάχνοντας το τρίποντο για να ξεκινήσουν με ιδανικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν!

Για δωδέκατη συνεχόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία οι Αγρινιώτες, τα τελευταία χρόνια μπλέκουν συνεχώς σε σενάρια υποβιβασμού, καταφέρνοντας όμως πάντα να… την βγάλουν καθαρή. Με τον Γιάννη Πετράκη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον περασμένο Οκτώβριο και να ανανεώνει το συμβόλαιό του μετά την εξασφάλιση της παραμονής, ο Παναιτωλικός προχώρησε σε μπόλικες αλλαγές στο ρόστερ του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έχασε ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν σημαντικότατες μονάδες κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν (Καρέλης, Ζοάο Πέδρο, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Χατζηθεοδωρίδης, Μαλής και Τσιγγάρας), ενώ σημαντικότερες αφίξεις είναι αυτές των Παντελάκη, Τσελίκοβιτς, Μάιντεβατς, Μιγκέλ Λουίς και Λαχούδ.

Στα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, είχε 1 νίκη κόντρα στην αποψινή του αντίπαλο, 2 ισοπαλίες με Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και 3 ήττες από Λεβαδειακό, Ατρόμητο και Asteras AKTOR. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έβγαλε αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση, κρατώντας... κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την εικοσάδα των ποδοσφαιριστών που θα έχει διαθέσιμους.

Από την άλλη, η Λαμία έρχεται από την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας της, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει για πρώτη φορά την παρουσία της στα playoffs της Stoiximan Super League, έχοντας τερματίσει 6η στην κανονική διάρκεια! Ωστόσο, τη νέα σεζόν θα παρουσιαστεί πολύ αλλαγμένη. Αρχικά, ο Μάριος Σατσιάς διαδέχθηκε τον Λεωνίδα Βόκολο στην τεχνική της ηγεσία, ενώ αποχώρησαν και ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως οι Κοσέλεφ, Σιμόν, Σίντκλεί, Σλίβκα, Τσανδάρης κ.α. Μένει να δούμε αν οι αντικαταστάτες τους θα μπορέσουν να τους αντικαταστήσουν επάξια, αναπληρώνοντας τα κενά.

Στα αγωνιστικά ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, ο Σατσιάς έχει να διαχειριστεί τρεις απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βιτλής, Λέικ και Μαργαρίτης.

Η αποστολή της Λαμίας: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Νούνιεζ, Μέκιτς, Γκουίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σάντμπεργκ, Μπίκοφ, Ρινγκ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Σιμόνι, Κορνέζος, Γυφτομήτρος, Τσιάκας, Τερεζίου, Γιαννούτσος

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Πετράκης): Κόστιτς – Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε – Σάντμπεργκ, Νούνιες, Μπίκοφ, Ρινγκ – Φουρτάδο, Μέκιτς – Βλαχομήτρος.

Λαμία (Σατσιάς): Τσάβες - Μπακάκης, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας - Πέρες, Μπουζούκης, Ντίας - Λομόνακο, Μάιντεβατς

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Μηνούδης, Τσολακίδης
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Ευαγγέλου, Σαμοΐλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube