Στο Αγρίνιο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο (15:00, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Cosmotesport 1).

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν ονειρική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, φιγουράροντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς και στο -3 από την κορυφή. Την περασμένη αγωνιστική πέρασαν νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου με σκορ 2-0, φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες και τα έξι παιχνίδια στη διοργάνωση χωρίς ήττα! Το σύνολο του Γιάννη Πετράκη αποτελεί αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, παίζοντας πολύ όμορφο, οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, ο Βόλος διανύει αντίθετη πορεία, αφού βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών. Την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό, σε ένα καλό από άποψης ρυθμού ματς, στο οποίο θα μπορούσε πάντως να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα θετικά για το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, το γεγονός πως και οι δύο φετινές νίκες στο πρωτάθλημα ήρθαν μακριά από τη Μαγνησία.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μλάντεν, Λιάβα, Τσελίκοβιτς και Πάλμα, Εκτός αποστολής επίσης βρίσκονται οι Πέρες, Λιάβας, Τσελίκοβιτς, Πάλμα. Στον αντίποδα, για τον Βόλο έμειναν εκτός αποστολής οι Ντε Καμπς, Ασεχνούν και Τάχατος.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αγαπάκης, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Νικολάου, Παντελάκης, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Σιαμπάνης, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Φεράρι, Σμέλερς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Δόσης, Βιγιαφάνιες, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Κόντε, Αλτμαν, Κόστα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Λουίς, Λαχούντ, Μπουζούκης, Τορεχόν, Ντίαζ, Λομόνακο.

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόστα.

Διαιτητής: Τσέτσιλας

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Μωϋσιάδης

4ος Βοηθός: Καλατζής

VAR, AVAR: Ζαμπαλάς, Φίτσας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube