Ιδιαίτερα σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης, είναι το σημερινό παιχνίδι Παναιτωλικός-Ατρόμητος, το οποίο ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν έντονα για τον ορισμό του κ. Ευαγγέλου από την ΚΕΔ, αφού μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινά είχαν ζητήσει την εξαίρεσή του από αγώνες της ομάδας τους. Ωστόσο, η ΚΕΔ τον όρισε ξανά σε παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Βργκοτς, Μόρσεϊ, Βαρόνε, Λιάβας και Ντίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς τους τραυματίες Μουνίθ, Κλωναρίδη, Γκαλβάο και Γιαννιώτη. Την ίδια ώρα, για τους Περιστεριώτες επιστρέφουν οι Καρτάλης και Σάλομον.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο, με ανατροπή μάλιστα, αφού δεν είχε νίκη στα οκτώ προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε αυτά ο Ατρόμητος είχε πέντε νίκες και τρία ήταν ισόπαλα. Μόνο σε επτά από 25 παιχνίδια μεταξύ τους έχει κερδίσει ο εκάστοτε γηπεδούχος. Σε άλλα επτά ο φιλοξενούμενος και τα 11 είναι ισόπαλα.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μεντόσα και Βέργος.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Καρτάλης και Κουλούρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube