Αν η εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί το κυρίως πιάτο για μία σύντομη επιστροφή στην φύση, τι θα λέγατε για ένα… τριήμερο επιδόρπιο; Αν η ζωή σας έχει γίνει… ποδήλατο ήρθε η ώρα να καθίσετε αναπαυτικά στην σέλα του και να χαθείτε στις μαγευτικές ομορφιές της Σκιάθου.

Η Skiathos Mountain Bikes σας προσκαλεί σε μία τριήμερη ποδηλατική απόδραση (2-4 Μαΐου) στο νησί που τόσο ύμνησε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, σε μία εκδήλωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για τους απανταχού λάτρεις των διτρόχων φίλων μας.

Παρουσίαση της ιστορίας του νησιού, ξενάγηση στο Μπούρτζι, επίσκεψη στο σπίτι - μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, βόλτα στην παραλία της Κεχριάς και στο ομώνυμο μοναστήρι, ποδηλατοδρομία στα γραφικά σοκάκια της πόλης και στο γεμάτο πράσινο βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού, αλλά και αποχαιρετιστήριο πάρτι με τοπικούς καλλιτέχνες του νησιού είναι το μενού της τριήμερης απόδρασης που ευελπιστεί να γίνει η ετήσια συνήθεια σας. Κι όλα αυτά με δυνατότητα οικονομικής διανυκτέρευσης σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία με τιμή μόλις 10 ευρώ ανά άτομο, αλλά και έκπτωση σε καταστήματα μαζικής εστίασης!

Τι λέτε; Πάμε Σκιάθο;

Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6989 403 905
E-MAIL: skiathosmtb@gmail.com
Βρείτε μας και στο facebook:
www.facebook.com/Skiathos.Mountain.BIkes?fref=ts
www.facebook.com/events/688963917822468/






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube