Στη διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας διατηρήθηκε… ζωηρά η Νταρουσάφακα.

Η ομάδα του Μπλατ επικράτησε 73-67 της αποκλεισμένης Γαλατάσαραϊ και ανέβηκε στο 14-14, την ώρα που ο όγδοος Ερυθρός Αστέρας είναι στο 15-12 (παίζει αργότερα με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τούρκοι έχουν να παίξουν με τους Σέρβους τη τελευταία αγωνιστική κι ενώ τους είχαν νικήσει στον πρώτο γύρο, κάτι που σημαίνει πως τα πάντα είναι ανοιχτά!

Κορυφαίος των νικητών ο Γουοναμέικερ με 22 πόντους, 15 με 9 ριμπάουντ είχε ο Κλάιμπερν, ενώ Γουιλμπέκιν και Άντερσον έβαλαν 13 και 8 πόντους, αλλά με 5/18 και 3/10 σουτ αντίστοιχα. Από πλευράς «τσιμπόμ» 17 είχε ο Μίτσοφ με 1/7 τρίποντα, 11 ο Ντέι, 9 ο Κορκμάζ, ενώ ο Γκιουλέρ έμεινε χαμηλά με 5 πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 37-39, 61-52, 73-67


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόκαπ: «Πάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι το ντέρμπι αιωνίων»

Ζέρβας: «Τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι - Παιχνίδι τακτικής από πλευράς Παρτίζαν για Τζόουνς»

Πετρίδης: «Σημαντικό να έχει διάρκεια και ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Χολμς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο μας»

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς