Σαν ένα παιχνίδι που μπορεί να τον αλλάξει επίπεδο, αντιμετωπίζουν, αυτό με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στον Ατρόμητο.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από τελευταίες καλές εμφανίσεις, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο και φυσικά με καλά αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς θέλουν να συνεχίσουν και κόντρα στους, επίσης, φορμαρισμένους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Παράσχος και οι ποδοσφαιριστές του, δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και θέλουν να πάρουν μία νίκη, που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία. Προβλήματα δεν υπάρχουν και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον έμπειρο τεχνικό να συνεχίσει την προετοιμασία του, χωρίς προβλήματα.

Παράλληλα το 15ο Γυμνάσιο Περιστερίου «Κωστής Παλαμάς» αποτέλεσε τον σημερινό σταθμό της ομάδας μας που συνέχισε το πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία της πόλης πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου αλλά και οι καθηγητές υποδέχθηκαν με πολύ αγάπη την αντιπροσωπεία της ομάδας μας που την αποτελούσαν Τάσος Καραμάνος, Λουίτζι Τσέναμο, Παναγιώτης Μπάλλας οι οποίοι μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube