Το σοκ είναι πολύ μεγάλο στη Μεγάλη Βρετανία! Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος η αστυνομία συνέλαβε τον Άνταμ Τζόνσον αποδίδοντας του κατηγορίες για παιδεραστία!

Ο ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ –όπως αναφέρει η εφημερίδα SUN- η οποία πριν γίνει η σύλληψη του- είχε αποκαλύψει το θέμα είχε σεξ με μια μαθήτρια ηλικίας 15 ετών!

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από το πρωί όταν οι Αρχές τον… επισκέφθηκαν στο σπίτι του.

«Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί κάπου ανάμεσα στις 9:15 και στις 9:35», αναφέρει ένας γείτονας και συνεχίζει:

«Τρία αυτοκίνητα χωρίς σήμανση σταμάτησαν έξω από το σπίτι του. Υπέθετες ότι είναι αστυνομικοί γιατί όλοι τους ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Από εκείνη την στιγμή δεν τον είδα καθόλου όλη την ημέρα. Από όσο ξέρω στο σπίτι αυτό μένει μαζί με την φίλη του», κατέληξε.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα κατηγορούμενος για παιδεραστία, ωστόσο δεν αναφέρει το όνομά του.

Αυτό το κάνει όμως η Sun η οποία αποκάλυψε το όνομα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Τσέλσι, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης σφάζονται για τον Κέρκεζ της Μπόρνμουθ»

Τότεναμ: Εκ των φαβορί για τον πάγκο της σε περίπτωση αποχώρησης του Ποστέκογλου ο Μάρκο Σίλβα

Συγκλονιστικός Αντόνιο για το ατύχημά του: «Βρέθηκα πολύ κοντά στον θάνατο - Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Το στατιστικό που δεν θέλει να ξέρει ο Σαλάχ: Έχει σκοράρει μόνο με δύο πέναλτι σε 11 τελικούς με Λίβερπουλ και Αίγυπτο

Mirror: «Οι δέκα παίκτες που θέλει να διώξει ο Αμορίμ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ξεκίνησε η δίκη του κατηγορούμενου για παράνομο στοιχηματισμό Πακετά - Η εξοντωτική ποινή με την οποία κινδυνεύει

Ανανεώνει με Γκλάσνερ έως το 2028 η Κρίσταλ Πάλας

Σλοτ: «Κακή εβδομάδα, αλλά αυξήσαμε τη διαφορά από την Άρσεναλ»

Ποια Νότιγχαμ; Πήγε «Γουέμπλεϊ» και πανηγύρισε το ιστορικό τρόπαιο της Νιούκαστλ ο Άντερσον!

«Διπλό» στο Λέστερ η Γιουνάιτεντ με… ξεσκούριασμα από Χόιλουντ και Γκαρνάτσο