Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.
Σχολίασε πως με την απόκτηση του Φίλιπ Μαξ «έκλεισε σημαντικό κομμάτι του παζλ στην αριστερή πτέρυγα για να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο Αλόνσο. Έχει θωρακιστεί η άμυνα του Παναθηναϊκού με τον Μαξ και έρχονται και ο Πάλμερ – Μπράουν με τον Μάγκνουσον, με τους δυο τους να είναι πιο πίσω από άποψη ρυθμού».
Μάλιστα, όσον αφορά στο κομμάτι του αριστερού εξτρέμ που θέλουν να πάρουν στο «τριφύλλι», θα πρόκειται για παίκτη που «θα είναι ποιοτικός και αυτός. Μπορεί ν’ αργεί ο Παναθηναϊκός, αλλά οι κινήσεις του είναι υψηλού επιπέδου. Και άλλους παίκτες προσέγγισε η ομάδα, αλλά συνάντησε αρνητικές συμπεριφορές, εξαιτίας της ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί είναι ένα σκαλί παραπάνω απ’ αυτούς που υπήρχαν. Νομίζω θα δούμε τη θέση του αριστερού εξτρέμ να κλείνει με ποιοτικό ποδοσφαιριστή και θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις, όπως για παράδειγμα αν φύγει ο Σπόραρ για να πάρει έναν επιθετικό ο Παναθηναϊκός»
.
Όσο για την κόντρα με τον Άγιαξ και δη το πρώτο ματς της προσεχούς Πέμπτης, ο Νίκος Παγκάκης ανέφερε: «Είναι η μεγάλη ευκαιρία μετά την κλήρωση της Δευτέρας. Έπεσε σε δύσκολα μονοπάτια, ειδικά με τη Λανς, αν δεν πάει καλά με τον Άγιαξ. Στον Παναθηναϊκό βλέπουν ότι δουλεύουν σωστά.
Ο Άγιαξ δείχνει να μην είναι στην καλύτερή του κατάσταση κι αυτό δίνει πάτημα στον Παναθηναϊκό και μπορεί από τώρα να εξασφαλίσει παρουσία στους ομίλους. Είναι ευκαιρία για την υπέρβαση.
Για την 11άδα είναι νωρίς, αλλά δεν θα πάμε σε μεγάλες αλλαγές. Μαξίμοβιτς ή Τσέριν είναι μια θέση που παίζεται. Ο Μαξίμοβιτς έχει έρθει να κάνει τη διαφορά, αλλά ο Τσέριν έκανε φοβερό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Πάντως, λίγες θα είναι οι αλλαγές του Αλόνσο.
Οριακά ο Βαγιαννίδης στην αποστολή. Παρεμφερής η 11άδα με το εκτός έδρας ματς με την Μπότεφ. Θετική η διάθεση του κόσμου για το παιχνίδι με τον Άγιαξ»
.
Ιδιαίτερα «ζεστός» είναι ο κόσμος για το παιχνίδι με τον «Αίαντα» στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» ν’ αντιλαμβάνονται την πολύ θετική κίνηση στο κομμάτι των εισιτηρίων και να περιμένουν περισσότερους από 30.000 οπαδούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube