Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Τόνι Βιλένα.

Χθες προέκυψε η πληροφορία ότι ο Ολλανδός εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ είναι στην Αθήνα, όμως οι Πειραιώτες το διέψευσαν και όλα δείχνουν πως στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζέρ του και συζητάει απευθείας με τη διοίκηση του συλλόγου.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης του 21χρονου άσου, ο οποίος πρόσφατα απάντησε αρνητικά στην Ίντερ και έτσι μπήκαν στο παιχνίδι οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η υπόθεση χωρίς αμφιβολία παραμένει δύσκολη και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, με τις Μαρσέιγ, Φιορεντίνα, Ρόμα, Λέστερ, Πόρτο, Εσπανιόλ και Γουέστ Μπρομ να περιμένουν και εκείνες τις εξελίξεις για το μέλλον του διεθνούς ακραίου.

Όπως γράφει ο «Πρωταθλητής», η πρόταση του Ολυμπιακού φαίνεται αυτή τη στιγμή να καλύπτει την πλευρά του Βιλένα, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 4,5 εκατ. ευρώ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Transfermarkt: Εκτόξευση για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού - Ποιοι είναι οι ακριβότεροι παίκτες του πρωταθλήματος

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει ένα νικηφόρο σερί ανάλογο του περσινού»

Τσακίρης: «Να τελειώσει το θέμα του επιθετικού πριν την προετοιμασία η ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Περίεργη η διαδικασία των playoffs για τον Παναθηναϊκό - Το σύστημα που θα ξαναδούμε από τον Βιτόρια»

Τσανάκας: «Κατά 3/4 έτοιμο το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό, Μιγκέλ Μερεντιέλ»!

«Έτσι γιόρτασε ο αξεπέραστος κόσμος του Θρύλου»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκε στην εθνική Ουρουγουάης από τώρα ο Πελίστρι

Τσακίρης: «Σχεδιασμός με Αλμέιδα-Ριμπάλτα στην ΑΕΚ για τη νέα σεζόν»

Αθανασίου: «Σημαντικό να αξιολογηθεί σωστά η χρονιά στον Παναθηναϊκό - Καμία σκέψη για αλλαγή προπονητή»