Το σίριαλ μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η «κυανόλευκη» ΠΑΕ με νέα της ανακοίνωση, αφού αρχικά ευχαρίστησε τους οπαδούς της που βρέθηκαν στη Σπάρτη για να στηρίξουν την ομάδα, αναφέρθηκε ξανά στο θέμα του γηπέδου, ζητώντας από τον Ερασιτέχνη να απαντήσει στην τελευταία πρόταση που έγινε από τους οπαδούς για τη Ριζούπολη και υιοθετεί πλήρως η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί δημόσια τους 150 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Σπάρτης και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας μας.

Χαιρετίζουμε, επίσης, την πρωτοβουλία φιλάθλων για λύση στο γηπεδικό πρόβλημα, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει, σχετικά με το θέμα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης.

Όπως είναι γνωστό, πριν από ένα μήνα απευθύναμε ανοιχτή επιστολή-πρόταση για οριστική και μόνιμη συμφωνία που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της χρησιμοποίησης του γηπέδου της Ριζούπολης. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει απάντηση για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Η ομάδα μπαίνει σε περίοδο κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων και θα πρέπει να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα άμεσα.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube