Οι δύο συνεργασίες που είχε με τον Ντράγκαν Σάκοτα ήταν καθοριστικές για την καριέρα του, όπως δήλωσε ο Κέβιν Πάντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Blic».

Ο αρχηγός της Παρτίζαν τόνισε πως η αρχή έγινε ο Σέρβος κόουτς τον έφερε στην ΑΕΚ Betsson BC από την Πολωνία και στη συνέχεια τον χειμώνα του 2019 όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και τον πήρε μαζί του στον Ερυθρό Αστέρα.

«Δεν περίμενα να εξελιχτούν έτσι τα πράγματα τότε. Αλλά, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καριέρα μου. Εκείνος με είχε φέρει στην ΑΕΚ Betsson BC από την Πολωνία. Στη συνέχεια, όταν πήγε στον Ερυθρό Αστέρα με κάλεσε να πάω και εγώ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση. Όταν είχα πάει τότε στην Αθήνα, νομίζω ότι ήταν Σεπτέμβριος, μιλήσαμε για περίπου μισή ώρα για σοβαρά θέματα και από τότε έχουμε πολύ καλή σχέση. Ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να τον καλέσω εάν χρειαστώ κάτι. Επίσης, είμαι πολύ κοντά και με τον γιο του, Ντούσαν», ανέφερε σχετικά ο Αμερικανός γκαρντ σε ερώτηση για τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Από ‘κει και πέρα, ο ερωτήθηκε για τη σύρραξη στο δεύτερο ματς των playoffs της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρυσι: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Ας πιστεύει ο κόσμος ό,τι θέλει και γι’ αυτό δεν θέλω να σχολιάσω. Φυσικά και έχω τη δική μου γνώμη, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου. Όλοι είδαν τι έγινε… Ωστόσο, δεν μπορώ να κρύψω ότι εκείνο το συμβάν ήταν το πιο δύσκολο για μένα, όσο φοράω τη φανέλα της Παρτίζαν».

Για τα ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν μιλάω με κάποιον από τους συμπαίκτες που είχα στον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε παίξει κάποτε μαζί, αλλά τώρα δεν είμαστε σε επαφή. Έτσι πάει στο μπάσκετ. Ο κόσμος θέλει να μισούμε ο ένας τον άλλον και το καταλαβαίνω, αλλά έχω παίξει μαζί με κάποια παιδιά, οπότε έχω καλές σχέσεις μαζί τους. Μπορεί να μην το δείχνω στο παρκέ, γιατί είμαστε αντίπαλοι, αλλά ξέρω ότι είναι καλά παιδιά και φυσικά δεν μισούμε ο ένας τον άλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube