Την ανεβασμένη ψυχολογία του Ατρόμητου και το γκολ που πέτυχε για το 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σχολίασε ο Χαβιέ Ούμπιδες, τονίζοντας την πίστη των Περιστεριωτών για τη συνέχεια.

«Ούτε εγώ κατάλαβα αν το ήθελα ή όχι, αλλά σημασία έχει πως η μπάλα πήγε μέσα και πήραμε την ισοπαλία. Μου αρέσει να δοκιμάζω από μακριά, ήταν ένα καλό ματς», σχολίασε για το γκολ και συνέχισε: «Ήταν δύσκολα στην αρχή, γιατί δεχθήκαμε γκολ νωρίς από ένα δικό μου λάθος και γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος το πιστέψαμε πολύ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπορέσαμε να σκοράρουμε και αυτό είναι καλό γιατί το πιστέψαμε».

Όσο για τη γενικότερη εικόνα του Ατρόμητου είπε: «Αυτό είναι καλό για την ψυχολογία μας γιατί ανεβαίνουμε. Σήμερα βοήθησε τόσο ο Μπρίτο όσο και ο Λημνιός που ήρθαν απ’ τον πάγκο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν ήρθε ο Κος Κορακάκης πήραμε κάποια αποτελέσματα, παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά όμως γιατί έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πεντάδα. Στεναχωρήθηκα πολύ για το λάθος που έκανα στην αρχή, όμως το πιστέψαμε στη συνέχεια και τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube