Θετικό για την ομάδα του χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα στο Περιστέρι ο σκόρερ του Ατρόμητου, Ρόλαντ Ουγκράι, τονίζοντας όμως παράλληλα πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Ο Ούγγρος επιθετικός ισοφάρισε στο 73’ και όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ισοπαλία είναι ευπρόσδεκτη για τους Περιστεριώτες, με δεδομένες και τις σημαντικότατες απουσίες που είχε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 25χρονος επιθετικός:

Για το αν θα μπορούσε ο Ατρόμητος να είναι ο νικητής του παιχνιδιού: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, άλλωστε στο τέλος είχαμε και το ματς μπολ. Όντως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη, είχαμε και σημαντικές απουσίες αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό για εμάς αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς».

Για το αν τους δίνει ψυχολογική ώθηση αυτή η ισοπαλία:«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Από πριν γνωρίζαμε ότι θα έχουμε τρεις πολύ σημαντικές απουσίες αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες που τους αντικατέστησαν έπαιξαν εξίσου καλά. Γενικότερα νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube