Τον αντικαταστάτη του Φάμπιο Καναβάρο ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε αναζητούν οι άνθρωποι της ομάδας.

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι περισσότεροι πάγκοι στην Ιταλία έχουν «κλείσει» και ο σύλλογος του Ούντινε, εξετάζει αρκετές περιπτώσεις, έχοντας μάλιστα στα υπόψιν της έναν τεχνικό που μεταξύ άλλων πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, εις εκ των υποψηφίων, βρίσκεται και ο πρώην προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ!

Ο 35χρονος Ισπανός τεχνικός, που πέρασε από τη χώρα μας τη σεζόν 2021/22 και κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας για 11 μόλις ματς, είναι ελεύθερος καθώς τον περασμένο Απρίλιο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει ως υπηρεσιακός από τη Βασιλεία, ενώ πρώτη του ομάδα ήταν η ιταλική, Άσκολι!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Χρησιμοποίησα το Κύπελλο Ιταλίας του 2001 ως ερωτικό βοήθημα με μια κοπέλα - Το επέστρεψα πεντακάθαρο»

Η εναλλακτική 3η εμφάνιση της Ίντερ: Σε χρυσές αποχρώσεις και με εμβληματικά σχέδια!

Μαλντίνι: Το φαβορί για το πρωτάθλημα στην Ιταλία

Τότι: «Δεν το περίμενα να μην με καλέσει κανείς από τη Ρόμα-Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι που δεν βρίσκομαι στην ομάδα»

Σάρι: «Ελπίζω τον Ιανουάριο να επιστρέψω - Οι νέοι προπονητές... τρεντάρουν, αλλά τα ευρωπαϊκά τα πήραν συνομήλικοι μου»

Πρόταση της Λάτσιο στον Τσερκί

Αυτό θα πει μάνατζμεντ: Η Γιουβέντους ξεφορτώθηκε 32 συμβόλαια σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και έβγαλε 100 εκατ. ευρώ!

Αυτό θα πει 12ος παίκτης: Προπονητής μπούκαρε στο γήπεδο και ανέκοψε αντεπίθεση με σκληρό τάκλιν!

Ώρες αγωνίας για τον Τότο Σκιλάτσι: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο Χούμελς μιλάει ήδη ιταλικά και ας είναι μόλις λίγες ημέρες στη Ρώμη