Ο τραυματισμός που υπέστη στο ματς με τον Λεβαδειακό θα στερήσει από τον Αντρέα Στραματσόνι τις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Σουηδός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς στη Λιβαδειά και ο τεχνικός των πράσινων δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με τους Περιστεριώτες.

Εκτός δράσης έμεινε και ο Μαμουτέ, που ακολούθησε μαζί με τον Μπεργκ πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ αναμενόμενα εκτός είναι και ο τραυματίας Σάντσεθ.

Οι 20 παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Στραματσόνι για το ματς είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Respect: Ο Ζουγλής έμεινε εκτός αποστολής, αλλά είδε τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ από το… κάγκελο του Γεντί Κουλέ!

Με ημιαυτόματο οφσάιντ και goal line technology ο τελικός Κυπέλλου

Μπούσης: «Οι φίλαθλοι του Αστέρα έδειξαν πραγματική κλάση και αθλητικό πνεύμα»

Η αγωνία, τα δάκρυα του Λαμπρόπουλου και η λύτρωση: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από την ιστορική πρόκριση του ΟΦΗ

Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ ενάντια στον Ολυμπιακό

Asteras AKTOR: «Να βρίσκομαι στο πλάι σου…»

Χανιά και Εργοτέλης έδωσαν συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πρόκριση στον τελικό

Asteras AKTOR: «Όλοι μαζί ταξιδέψαμε στο όνειρο - Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μας»

Χριστογεώργος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Κεφάλαιο ιστορίας για τον ΟΦΗ ο τελικός – Αυτό είπα στον Μπάκιτς»!

Σταματέλος: «Περίμενε περισσότερα ο Μεντιλίμπαρ, κάποιοι παίκτες είχαν την εικόνα ''πάμε να τελειώνουμε'' με την ΑΕΚ»