Έχει και η υπομονή τα όριά της! Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά, πάρα πολλά χωρίς Entourage. Αν κάποτε κάναμε… αμάν περιμένοντας το επόμενο μισάωρο επεισόδιο, τώρα έρχονται 104 γεμάτα λεπτά να μας αποζημιώσουν επειδή όλο αυτό το διάστημα ήμασταν καλά παιδιά και να μας προσφέρουν λύτρωση με τη μορφή μιας ταινίας που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Για τους φανατικούς της σειράς (γιατί μόνο τέτοιους είχε το σίριαλ του HBO) οι συστάσεις είναι περιττές. Αν ανήκεις στη απέναντι… θλιβερή μειοψηφία, έφτασε η ώρα να αλλάξεις κατηγορία και επίπεδο χάρη σε αυτήν τη stand-alone παραγωγή.

Η περίφημη «κουστωδία», η φοβερή και τρομερή αντροπαρέα επανενώνεται κι έρχεται να δώσει σάρκα και οστά στο μοτό «Ονειρέψου έντονα, ζήσε εντονότερα»! Οι Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara and Jeremy Piven ενσαρκώνουν στη μεγάλη οθόνη τύπους όπως ο Ari Gold ή ο Vincent Chase που –αν μη τι άλλο- διάολε, ξέρουν να ζουν!

Με αφορμή το γύρισμα μιας ταινίας για την οποία ενδιαφέρεται πολύς λαός, σχέσεις δοκιμάζονται όπως ποτέ άλλοτε… Μετά από χρόνια οι φιλοδοξίες και οι χαρακτήρες των ανδρών αλλάζουν. Είναι, όμως, αυτός λόγος και αιτία για να σπάσουν οι δεσμοί ετών που ενώνουν παλιόφιλους, ακόμη κι αν μιλάμε για τον glamorous και συνάμα ανηλεή και αδίστακτο κόσμο του Hollywood;

To Entourage έρχεται να δώσει ξεκάθαρη απάντηση και το κάνει όχι με τρόπο δασκαλίστικο και βαρετό –άλλωστε δεν είναι… διάλεξη- αλλά ένα διασκεδαστικό δίωρο (σχεδόν) ταξίδι στις σκοτεινές αίθουσες, οι οποίες φωτίζονται ακόμη περισσότερο από τις δεκάδες cameo εμφανίσεις (στο πνεύμα της σειράς) ονομάτων σαν τον Mark Wahlberg, Jessica Alba, Mike Tyson, Liam Neeson, Thierry Henry και της… δικής μας Maria Menounos!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube