Μεγαλύτερη απογοήτευση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί η παιδεία των οπαδών, παρά η ήττα της Παρτίζαν από τον Ερυθρό Αστέρα, στον τέταρτο τελικό της Αδριατικής λίγκας.

Ο Ζοτς θυμήθηκε με... νοσταλγία τις μοιρασμένες κερκίδες στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στα «αιώνια» ντέρμπι του Βελιγραδίου και τώρα βλέπει παιδάκια να κάνουν απρεπείς χειρονομίες και οι γονείς τους να... γελούν!

«Πριν από 15 ημέρες παρακολούθησα το ματς στο ΝΒΑ με τον δικό μας Νίκολα Γιόκιτς, τον οποίο θαυμάζω και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το ματς του 1988 ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ήμουν παίκτης τότε. Οι κερκίδες ήταν γεμάτες και ήταν μισοί-μισοί οι οπαδοί. Όμως, τώρα πως φτάσαμε εδώ; Είμαστε στο 2023;», δήλωσε αρχικά ο Ζοτς για να συνεχίσει:

«Ήρθαμε να παίξουμε σήμερα στο γήπεδο και ήταν ένα παιδάκι με τους γονείς του. Αρχικά, αυτό το παιδάκι έφτυσε στο πούλμαν μας και στη συνέχεια μας έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο, με τη μητέρα του να γελάει. Ποιος σπέρνει αυτό το μίσος; Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να μας προβληματίσει».

Για να προσθέσει ενόψει του πέμπτου τελικού: «Εκλιπαρώ τους φιλάθλους της Παρτίζαν να φωνάξουν συνθήματα μόνο για την ομάδα και σε αθλητικά πλαίσια. Τόσο οι παίκτες της Παρτίζαν, όσο και του Ερυθρού Αστέρα το αξίζουν αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube