Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2023 η Παρτίζαν, η οποία επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας άνετα εκτός έδρας της Μόρναρ με σκορ 98-76 για τη 14η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στάθηκε στις δυσκολίες που περνάει η Μόρναρ το τελευταίο διάστημα, και στο γεγονός πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζόρτζε Παβίσεβιτς, συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ο Σέρβος τεχνικός της Παρτίζαν ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του Μαυροβουνίου και να αντέξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:

«Ειλικρινά εύχομαι η Μόρναρ να μείνει στην ABA Liga, διότι έχει επενδύσει τεράστια ποσότητα ενέργειας για να χτίσει αυτόν τον οργανισμό. Οι αδελφοί Παβίτσεβιτς είναι καλοί μου φίλοι και λυπάμαι που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι να έχουν μία καλή χρονιά και πραγματικά ελπίζω να τους πάνε όλα καλά».

Τα λόγια αυτά συγκίνησαν τον προπονητή της ομάδας και αδελφό του προέδρου, Μιχάιλο Παβίτσεβιτς, ο οποίος δακρυσμένος και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον Ομπράντοβιτς για την στήριξή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube