Για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε ο Αζίζ Γιλντιρίμ, με τον πρώην πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε να αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία μαζί του.

Ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» του τουρκικού συλλόγου ανέφερε ότι τη σεζόν 2016/17 ο Ζοτς είχε υποβάλει την παραίτησή του, έπειτα από μία βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια. Τότε, οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει 86-52 της Φενέρ, με την εικόνα της να κάνει έξαλλο τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήθελε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιλντιρίμ ακολούθησε ένα ραντεβού μεταξύ τους και ο Ζοτς όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του. Όσον αφορά τη Φενέρμπαχτσε; Κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο τέλος.

Αναλυτικά η ιστορία που θυμήθηκε ο Αζίζ Γιλντιρίμ:

«Θυμάμαι στην Ισπανία είχαμε χάσει με σχεδόν 35 πόντους διαφοράς. Τότε, ο Ομπράντοβιτς τσακώθηκε με τους παίκτες και αποφάσισε να αποσυρθεί. Με πήρε τότε άνθρωπος της ομάδας και μου μετέφερε την παραίτησή του. Την επόμενη ημέρα επέστρεψε η αποστολή. Του τηλεφώνησα και του έδωσα ραντεβού στο ξενοδοχείο. Του είπα: “Γιατί είσαι νευριασμένος;” και μου λέει: “Οι παίκτες πληρώνονται και δεν παίζουν. Πώς θα κοιτάξω στα μάτια μετά εγώ;”. Τότε, του είπα: “Μην στεναχωριέσαι, δεν σε φέραμε εδώ για μία ημέρα ή για έναν χρόνο. Κάλεσε τον μάνατζέρ σου και ας ανανεώσουμε το συμβόλαιό σου για ακόμη τρία χρόνια, μετά πήγαινε για ύπνο”.

Την επόμενη ημέρα ήρθε το συμβόλαιο και το υπογράψαμε. Η υπογραφή μπήκε σε πέντε λεπτά. Μετά μιλούσαμε μέχρι τις 4:00-5:00 το πρωί. Είχαμε διαφορετική σχέση, αλλά είμαστε φίλοι. Ακόμη μιλάμε
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube