Αποχαιρετάει με χαμογέλα τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική πόλο γυναικών. Τη νίκη με 19-10 επί του Καναδά πανηγύρισε η γαλανόλευκη στο τελευταίο της παιχνίδι στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 7η θέση.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο οκτάλεπτο, με τον Καναδά μάλιστα να καταφέρνει τα περάσει μπροστά στο σκορ. Η Ελλάδα, ωστόσο, ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια και με «όπλο» την καλύτερη άμυνα κατάφερε να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας (7-3). Ο αντίπαλος της Εθνικής έβγαλε αντίδραση και μείωσε σε 7-5 με το οποίο έληξε η δεύτερη περίοδος.

Ωστόσο, αυτό ήταν ουσιαστικά το τελευταίο σημείο στο οποίο ένιωσε πίεση η Ελλάδα, καθώς στη συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν κοίταξε πίσω. Επικρατώντας 5-2 και 7-3 αντίστοιχα στα επόμενα δύο οκτάλεπτα, πανηγύρισε εμφατικά τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-3, 5-2, 7-3

Δείτε τα στατιστικά του ματς


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιόκιτς, Κάρι, ΛεΜπρόν και Φουρνιέ: Βγάζει ντοκιμαντέρ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το Netflix!

H ΔΟΕ αντικαθιστά τα δέκα ολυμπιακά μετάλλια του Γκάρι Χολ που χάθηκαν στις φωτιές του Λος Άντζελες

Υποψήφιος ΔΟΕ θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες ταυτόχρονα σε πέντε ηπείρους

Μόνος υποψήφιος για πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών ο Καπράλος

Η Άγκνες Κελέτι, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος και η γηραιότερη εν ζωή Ολυμπιονίκης, πέθανε σε ηλικία 103 ετών

Τίμησε τους Ολυμπονίκες και Παραολυμπιονίκες του Παρισιού η Βουλή

Στην Παναγία των Παρισίων η καμπάνα των Ολυμπιακών Αγώνων

Φαντασμαγορική η τελετή για τους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2004, 2024

Συνεχάρη Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες του Παρισιού η Σακελλαροπούλου

Γκουντούρα: «Έγιναν λάθη από τη διαιτησία, αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι»