Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, αν και ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, έχει αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός είναι ένας προπονητής που κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι θα κάνει στην περίπτωση της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία «μπορεί μην έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ωστόσο η εικόνα της είναι μιας ομάδας που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό», όπως επισήμανε στις δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Μεντιλίμπαρ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Και δύο από αυτούς που έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στις υποχρεώσεις τους με το εθνόσημο ήταν ο Μουζακίτης και ο Κωστούλας, που έπαιξαν με την Εθνική Ελπίδων στο κρίσιμο ματς με την Κροατία. Όλα δείχνουν ότι ο 63χρονος κόουτς θα ξεκινήσει μαζί με τον Έσε τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τον Μουζανίτη δίπλα στον Έσε και τον Κωστούλα πίσω από τον Ελ Κααμπί, όπως είχε κάνει και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί ο ρόλος που θα έχει ο Ροντινέι, ο οποίος στα τελευταία ματς πήγε εξαιρετικά ως εξτρέμ, με τον Κοστίνια να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για τα άκρα της επίθεσης υπάρχουν, επίσης, ο Ζέλσον, ο Βέλντε και ο Μασούρας, που είχε πολύ καλή εικόνα στα παιχνίδια της Εθνικής με Αγγλία και Ιρλανδία.

Από εκεί και πέρα, στην άμυνα θα παίξουν ο Τζολάκης στο τέρμα και στην άμυνα θα είναι ο Κάρμο, ο Ρέτσος και ο Ορτέγκα ως αριστερό μπακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube