Το σχόλιό του για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Asteras AKTOR στην Τρίπολη κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στην παρουσία των συνολικά 6 μεταγραφών που χρησιμοποιήθηκαν στο σημερινό (27/10) παιχνίδι, λέγοντας ότι «με αυτή την εικόνα, που παρουσιάζουν μέχρι τώρα οι παίκτες, που ήρθαν τα καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει τύχη, αφού με εξαίρεση τον Κοστίνια, που πρέπει να κόβει, να σεντράρει και να παίρνει και κεφαλιές στην επίθεση, όλοι οι άλλοι ήταν ο ένας πιο απογοητευτικός από τον άλλον».

Πάντως, παρ' όλα αυτά, εξέφρασε την άποψη ότι «ο Ολυμπιακός ατύχησε σε στιγμές-κλειδιά (όπως το τυχερό γκολ του Αστέρα και το δοκάρι του Ελ Κααμπί) και μπορούσε να φέρει σίγουρα ένα άλλο αποτέλεσμα, χωρίς να διαγράφουμε ότι για άλλη μια φορά έδειξε την αδυναμία του να σπάσει τις άμυνες-πούλμαν, που αντιμετωπίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τέλος, σχολίασε ότι «ο Μεντιλίμπαρ πήρε ρίσκα στην 11άδα, σε σχέση με εκείνη, που νίκησε στη Σουηδία, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι οι μπαταρίες των παικτών, που είχαν παίξει μόλις την Πέμπτη, ήταν αφόρτιστες. Αυτοί, δε, που μπήκαν έπρεπε να δώσουν το κάτι παραπάνω, και αντίθετα δεν έδωσαν τίποτα».

Ακούστε το σχόλιό του:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube