Το σχόλιό του για την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα με σκορ 3-0 κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτήν τη νίκη, υπενθυμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε πολύ δύσκολες στιγμές πριν το 1-0, με τον Τζολάκη να κάνει δύο σωτήριες επεμβάσεις. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά είπε, «με τη λύσσα, που είχαν οι παίκτες και ο κόσμος, αυτό το παιχνίδι κερδήθηκε και δίκαια και εντυπωσιακά, με τον Ολυμπιακό να χτυπάει σε σημεία-κλειδιά, στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και αμέσως να δίνει και το τελειωτικό χτύπημα με το τρίτο γκολ στο εξάλεπτο».

Εκθείασε, δε, πραγματικά όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού δεν υπήρχε κανένας, που να μη στάθηκε σε υψηλά επίπεδα, αλλά σίγουρα είπε μια κουβέντα παραπάνω για τον Μουζακίτη και για τον Κοστίνια, καθότι η μοναδική μεταγραφή, που έπαιξε στην αρχική 11άδα, με τον Μεντιλίμπαρ να βοηθάει την ομάδα του, επενδύοντας στη χημεία και παίζοντας κατά βάση με τους περσινούς παίκτες.

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube