Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς αύριο Σάββατο (20:00) αρχίζει το πρωτάθλημα κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην πόλη της Μαγνησίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και ουσιαστικά δίλημμα υπάρχει για μια θέση, αυτή του παρτενέρ του Έσε στη μεσαία γραμμή. Για αυτή ερίζουν τρεις παίκτες, ο Ντόη, ο Στάμενιτς και ο Τσικίνιο, με τον Νεοζηλανδό να έχει μάλλον τις λιγότερες πιθανότητες. Αν επιλεγεί ο Τσικίνιο, τότε στις θέσεις πίσω από τον φορ θα προστεθεί πιθανότατα ο Μασούρας, ενώ αν προτιμηθεί ο Ντόη, τότε ο Τσικίνιο θα παίξει πίσω από τον φορ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Τζολάκης θα είναι στο τέρμα, ο Ροντινέι και ο Ορτέγκα θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ με τον Ρέτσο να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση της Τετάρτης, ο Μπιανκόν είναι το φαβορί για να παίξει στόπερ δίπλα από τον Πιρόλα. Βέλντε και Ζέλσον θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Γιάρεμτσουκ έχει σαφές προβάδισμα για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς ο Ελ Κααμπί δεν είναι στο 100% και λογικά θα έρθει από τον πάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube