Ολυμπιακός και Μπράσοφ θα αναμετρηθούν πέντε μέρες μετά (22/10) την πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» στην Ρουμανία για τον τρίτο προκριματικό γύρο Champions League (3-0, 17/10) με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κλειδώσουν μία και καλή την είσοδο τους στους ομίλους.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση ο Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητα του και με μεγάλη ευκολία έκανε το 3-0 και βρίσκεται ήδη με το 1,5 πόδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον οι Πειραιώτες χρειάζονται να νικήσουν απλώς δύο σετ και αυτομάτως θα κάνουν δική τους την πρόκριση, την οποία και δικαιούται στο 100% μετά και το εμφατικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αντρέα Γκαραντίνι, δείχνει πως έχει βρει τα «κουμπιά» των Ρουμάνων με την πρόκριση να μοιάζει έως και δεδομένη.

Επειδή όμως η Μπράσοφ δεν είναι μία τυχαία ομάδα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μπουν συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και να κυριαρχήσουν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, χωρίς να δώσουν την παραμικρή ελπίδα στους αντιπάλους τους πως υπάρχει η πιθανότητα για να ανατραπεί η κατάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube