Υπομονή για λίγες ημέρες ζήτησε η πλευρά του Ολυμπιακού από αυτήν του Γκονσάλο Ροντρίγκες, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Το «violanews.com» αναφέρει ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος είχε επαφή με τον Ράουλ Ιγκλέσιας, που είναι μάνατζερ του Αργεντινού στόπερ. Του ζήτησε του να περιμένει μέχρι την Πέμπτη, καθώς οι Πειραιώτες έχουν το μυαλό τους στο θέμα του προπονητή, στο οποίο αναμένεται να υπάρξει κατάληξη στις αρχές της εβδομάδας.

Μάλιστα, τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα ότι θα υπάρξει συνάντηση της πλευράς του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων» και εκτιμάται ότι θα είναι η τελική.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε προηγηθεί δημοσίευμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που ανέφερε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας κατάληξη στο θέμα του Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό, επειδή είχαν δώσει διορία οι Πειραιώτες. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε πάντως από την ελληνική πλευρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις, σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»

Μπενίτεθ: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ, θετικό ντεμπούτο ο Τετέι»

Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν ΚΕΔ και ΕΠΟ να έρθει ελίτ διαιτητής, αλλιώς ας αναβάλουν τον αγώνα της Τετάρτης»!

Παρέδωσε τη σκυτάλη της κορυφής η ΑΕΚ, κοντά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League