Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ροντινέι, ο οποίος απολαμβάνει το τελευταίο μέρος των διακοπών του, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μπακ συναντήθηκε και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς του νησιού των ανέμων.

Στην πατρίδα του γράφτηκε πως η Φλαμένγκο θα ήθελε να τον πάρει και από τώρα πίσω, όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κατόχους του Conference League μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οπότε δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τους Πειραιώτες.

Υπήρξε, όμως, η πληροφορία στη χώρα του καφέ πως στον Ολυμπιακό κάνουν σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ροντινέι, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και έχει αγαπήσει πολύ τη χώρα μας.

Από εκεί και πέρα, περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα οριστικές εξελίξεις για τις υποθέσεις των Φορτούνη, Μασούρα (που είναι ελεύθεροι) και του Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την επιστροφή και των τριών Πορτογάλων (Κάρμο, Όρτα και Ποντένσε), με καθεμία από τις υποθέσεις να παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες, και μένει να φανεί αν θα έχουμε κάποιο νέο μέσα στην εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube