Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη στις 20:00 στου Ρέντη την Κόλτσικ Κάμνικ στη ρεβάνς του υπέρ του 3-1 σετ στη Σλοβενία και χρειάζεται απλά δύο σετ για να προκριθεί στους «16» του CEV Cup βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με τον Λορέντζο Μιτσέλι να δηλώνει πως: «Τελευταίο ματς της χρονιάς και είναι στην έδρα μας, γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον αντίπαλο μετά τον πρώτο αγώνα στη Σλοβενία. Πρέπει να δώσουμε σωστή κατεύθυνση από την αρχή στην εμφάνισή μας, είναι καλή ομάδα.

Νικήσαμε στην έδρα τους, γιατί παλέψαμε πάρα πολύ και είχαμε σωστές λύσεις σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Cup και θα τα δώσουμε όλα».

Από την πλευρά της, η Σοφία Κοσμά σημείωσε πως: «Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς, σίγουρα κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την καθαρή νίκη μας εκτός έδρας και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα μας αύριο, καθώς ο στόχος μας σαν ομάδα δεν είναι μόνο τα δύο σετ που χρειαζόμαστε για την πρόκριση. Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στην Κάμνικ, έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με μια καλή εμφάνιση και μια σημαντική νίκη-πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube