Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται στο "Πέτρος Καπαγέροφ" στις 19:15 την Πρίμορατς Κότορ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και φιλοδοξεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση, ξεκινώντας με νίκη κόντρα στους Μαυροβούνιους έστω και χωρίς τον τιμωρημένο Γκέργκο Ζάλανκι.

Ο Χέρβο Κόλιανιν τόννισε πως: «Η σεζόν αρχίζει κατευθείαν με Ευρώπη και Champions League. Το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο. Νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή προετοιμασία κι είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα του Κότορ είναι ένα καλό σύνολο που έχει νεαρά παιδιά που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Είναι σημαντικό να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς συμπλήρωσε πως: «Μια πολύ σημαντική χρονιά για τον σύλλογό μας αρχίζει. Σίγουρα, ένα ματς επιπέδου Champions League δεν είναι ποτέ εύκολο, πόσο μάλλον μια πρεμιέρα. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, με αντίπαλο μια νεανική ομάδα που έρχεται δίχως να έχει κάτι να χάσει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή και με συγκέντρωση για να ξεκινήσουμε με το "δεξί" τη χρονιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube