Επιστροφή στις υποχρεώσεις του Europa League για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζουν Μπράγκα και Στεάουα αντίστοιχα για την 2η αγωνιστική της League Phase. Χρονικά προηγείται η αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τους Πορτογάλους, που κάνει σέντρα στις 19:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, στο εκτός έδρας 2-0 από τη Λυών. Άντεξε για μια ώρα αγώνα ο Ολυμπιακός, είχε τις στιγμές του, δεν ήταν ωστόσο τόσο αποφασιστικός όσο η αντίπαλος του. Δίκαιο το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, εξέλιξη που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί του αγώνα με 56% - 44% κατοχή μπάλας, 17(7) - 6(1) τελικές, 8-2 κόρνερ και 1.25 - 0.77 xG για τη Λυών.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Ολυμπιακός - Μπράγκα!

Με ροτέισον και βασικούς τους Μουζακίτη, Κωστούλα, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο και είναι στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στη Stoiximan Super League. Ζέλσον Μαρτίνς και Μασούρας είναι ξανά διαθέσιμοι.

Νίκη με δραματική ανατροπή πέτυχε η Μπράγκα στην πρεμιέρα, επικρατώντας 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο 30' ο Ντάβιντα έκανε το 0-1 με εκτέλεση πέναλτι, σκορ που παρέμεινε μέχρι το 88'. Χρονικό σημείο που ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μπρούμα, ισοφάρισε πριν σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις για το τρίποντο της Μπράγκα.

Super Ενισχυμένη Απόδοση over 0.5 προσπάθεια στην εστία Ελ Κααμπί και Ολυμπιακός Over 1.5 γκολ, 3.00 από 2.40

Επιστροφή στο Φάληρο και για τους Καρβαλιάλ, Όρτα, με τον δεύτερο να πανηγυρίζει προ μηνών την κατάκτηση του Conference League με τα «ερυθρόλευκα». Θετικότατη η παρουσία της Μπράγκα και στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, καθώς μετά το 4-0 επί της Ρίο Άβε ανέβηκε στην 5η θέση με 4Ν-2Ι-1Η και γκολ 12-4, σε απόσταση βολής από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μουτίνιο, Ρόμπσον και Σαλασάρ δύσκολα θα δώσουν το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είναι ακόμη σχετικά νωρίς, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει την άνεση για δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα. Η Μπράγκα έδιωξε πολύ από την πίεση στο τρίποντο της πρεμιέρας, είναι εξαιρετική στον χώρο, ζορίζεται ωστόσο όταν δεν βρίσκει μέτρα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Τσικίνιο 1+ προσπάθειες στην εστία & Μπράγκα Over 3,5 κόρνερ σε απόδοση 5.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στην αναμέτρηση της Τούμπας. Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, είχε την ευκαιρία για αποτέλεσμα, ωστόσο η ποιότητα της Γαλατάσαράι έκανε στο τέλος τη διαφορά. Ο Κωνσταντέλιας έφερε το ματς στα ίσια στο 67', εντούτοις οι Τούρκοι βρήκαν δύο ακόμη τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για το τελικό 3-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα ο ΠΑΟΚ, 3.05 από 2.45!

Πλήγμα ψυχολογικό για τον ΠΑΟΚ το εντός έδρας 0-1 στο ντέρμπι με τον Άρη, που τον γκρέμισε και από την κορυφή της Stoiximan Super League. Ισόβαθμος στη 2η θέση με τον Ολυμπιακό ο «δικέφαλος» και στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Κόλεϊ και Μπράντον είναι εκτός μάχης κόντρα στη Στεάουα.

Δεν είχαν πρόβλημα οι Ρουμάνοι απέναντι στη Ρίγα, επικρατώντας 4-1 στην πρεμιέρα κόντρα σε μια από τις πλέον αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Η Στεάουα έβγαλε τις επιθετικές της αρετές στο χορτάρι, έδειξε ωστόσο αδυναμία ανασταλτικά επιτρέποντας 10 τελικές στον αντίπαλο, οι πέντε εκ των οποίων on target.

Στο 60.00 να κατακτήσει το Europa League o ΠΑΟΚ

Κακό το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, καθώς μετράει 3Ν-4Ι-3Η και 12-13 γκολ σε 10 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να είναι ήδη στο -9 από την κορυφή.

Αντίδραση ψάχνει εναγωνίως ο ΠΑΟΚ, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Στεάουα και έχει τον τρόπο να διαχειριστεί την πίεση. Δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο ο «δικέφαλος» έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ & Under 6,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 5.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Gradski stadion της Μπάνια Λούκα, κόντρα στην τοπική Μπόρατς για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League. Οι Βόσνιοι έφτασαν μέχρι τα playoffs του Europa League, έφτασαν τη Φερεντσβάρος στα όρια της, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Απόλυτα θετικό το ξεκίνημα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 4Ν-1Ι-1Η και 10-2 γκολ σε έξι ματς. Είναι 5η για την ώρα, ωστόσο έχει από ένα έως τρία ματς λιγότερα από τις ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. O Ολλανδός στόπερ Μέγερ, ο 20χρονος εξτρέμ Βούκοβιτς και ο έμπειρος φορ Ντεσπότοβιτς είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ.

Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει ο Φώτης Ιωαννίδης και να νικήσει ο Παναθηναϊκός, 3.60 από 2.87

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία πρόκριση επί της Λανς στα playoffs της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τη League Phase και προβάλλει ως ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του τροπαίου με βάση τις αποδόσεις στις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Η κατάσταση ωστόσο στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» δεν είναι ιδανική, κυρίως γιατί τα αποτελέσματα εντός συνόρων δεν είναι τα επιθυμητά. Δεν πείθει για την ώρα η ομάδα του Αλόνσο στην κούρσα του τίτλου και η εικόνα της στην ήττα 2-0 από την ΑΕΚ ήταν κάτω του μετρίου.

 

Το καλοκαίρι έγινε μια υπέρβαση στα μεταγραφικά, για την ώρα όμως το σύνολο δεν αποδίδει με βάση τις μεγάλες -θεωρητικά τουλάχιστον- δυνατότητες του. Στο -8 από την κορυφή της Stoiximan Super League και με κακή ψυχολογία, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα restart στη Βοσνία.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, το παιχνίδι ωστόσο θέλει προσοχή. Η Μπόρατς παίζει με άγνοια κινδύνου και είναι καλή στην κόντρα. Ο Παναθηναϊκός πάντως μπορεί να ελέγξει το τέμπο και να πάει το ματς εκεί που θέλει. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Ιωαννίδης 2+ προσπάθειες στην εστία & Παναθηναϊκός Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 4.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Champions League: Πολλά γκολ στο Άστον Βίλα - Μπάγερν, τη δουλειά της η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπολόνια

Champions League: Με 5.50 στο Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν και 4.70 στο Λεβερκούζεν - Μίλαν

Η Stoiximan Υπερήφανη για τον Πρεσβευτή των «Μικρών Ηρώων», Φώτη Ζησιμόπουλο, 4η συνεχόμενη φορά νικητή του Σπάρταθλον

Τα 50.000€ σε μετρητά κερδίζονται για πρώτη φορά από έναν σούπερ τυχερό στο Master της Stoiximan!

Stoiximan Super League: Αθηναϊκό ντέρμπι με Stoiximan Master και ΠΑΟΚ-Άρης με κόκκινη κάρτα, γκολ και 7.40 απόδοση!

To σποτ της Stoiximan συγκινεί εκατομμύρια «ερυθρόλευκες» καρδιές. Και όχι μόνο!

Europa League: Με Super Eνισχυμένη σε Ελ Κααμπί και καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λιόν

Europa League: Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ με Stoiximan Master και Super Ενισχυμένες αποδόσεις

Τα φαβορί για την κατάκτηση της Stoiximan Super League μετά την 5η αγωνιστική

Stoiximan Super League: Από ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, βρίσκει ξανά δίχτυα ο Πιερό για την ΑΕΚ