Ο Ολυμπιακός ψάχνεται σοβαρά για ενίσχυση που θα λύσει το πρόβλημα στη δημιουργία του και παρότι το ρόστερ έμοιαζε να κλείνει στις 4 Σεπτεμβρίου, πλέον αναμένεται να κάνει τουλάχιστον μια μεταγραφή ως τη Δευτέρα, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία απόκτησης παικτών που είναι ελεύθεροι.

Πολύ ψηλά στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι δύο παίκτες. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός Γιουσούφ Γιαζίτσι, που έμεινε ελεύθερος από την Λιλ με την οποία είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν (με 5 γκολ σε 10 ματς στο Conference League). O 27χρονος άσος παίζει κυρίως ως δεκάρι πίσω από τον φορ, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και δεξιά, ενώ μετρά 45 εμφανίσεις και 3 γκολ με την εθνική Τουρκίας. Ο δεύτερος που αρέσει είναι ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο εξτρέμ Άνταμ Ουνάς, που επίσης έπαιζε στη Λιλ μετρώντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ πέρσι. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, ενώ είχε 24 εμφανίσεις και 5 γκολ με την εθνική Αλγερίας.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί και άλλοι ελεύθεροι παίκτες, όπως οι Ραφίνια, Μίραλεμ Πιάνιτς και Ντέλε Άλι, ενώ γέφυρες φέρεται να έριξε και ο Στέβαν Γιόβετιτς, που φαίνεται πως προτιμά να επιστρέψει στην Ελλάδα από το να πάει στο εμπόλεμο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα που του έχει κάνει πρόταση.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, λοιπόν, πως οι Πειραιώτες θα κάνουν τουλάχιστον μια προσθήκη ως και τη Δευτέρα, καθώς έχουν διαπιστωθεί προβλήματα δομικά αλλά και βάθους σε συγκεκριμένες θέσεις στο ρόστερ. Το κακό είναι πως όποιος ή όποιοι παίκτες έρθουν θα χρειαστούν χρόνο για να φτάσουν σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης αφού δεν έχουν κάνει προετοιμασία σε ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ουναΐ: «Θα γινόμαστε καλύτεροι και να πλησιάσουμε την κορυφή»

Δεσύλλας: Με στόχο και νοοτροπία να πάρει τη νίκη στη Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός – Δε θα πάει σε πολλές αλλαγές ο Αλόνσο

Κετσετζόγλου: «Φυσιολογικό να ρωτά ο Ηλιόπουλος για τους τραυματισμούς, αλλά δεν γίνεται και… ΕΔΕ»

Παναθηναϊκός: Σε τροχιά ντέρμπι και... Ευρώπης

ΑΕΚ: Το ψάχνει για τους τραυματισμούς ο Ηλιόπουλος

Παππάς: «Πιο δεμένος ο ΠΑΟΚ, τρομερές μεταγραφές ο Άρης» - Τι είπε για τα προσεχή ντέρμπι

Κοντονής: Είχαν έρθει σπίτι μου, ζούμε κατάσταση Μπερλουσκονισμού στην Ελλάδα-Δεν είχα αλλάξει τους επόπτες στον τελικό

Ντέμης: «Σφίγγεται η… καρδιά μου όταν βλέπω δεξί μπακ τον Πινέδα»

Ντέμης: «Χρειάζεται συνοχή ο Παναθηναϊκός, έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα ο Ουναΐ»

Ντέμης: «Αρχίζει και προβληματίζει ο Ολυμπιακός - Λείπει παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Φορτούνη»