Είναι ξεκάθαρο πως τα 9.000 εισιτήρια, που έχει πάρει ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Conference, δεν φτάνουν ούτε κατά διάνοια. Πριν από λίγο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πώς θα διατεθούν τα μαγικά -όνομα και πράμα- χαρτάκια και αναμένεται να γίνει χαμός, με τις αιτήσεις ενδεχομένως να ξεπεράσουν τις 300.000!

Στον Ολυμπιακό, φυσικά, βρίσκονται εν αναμονή επιστροφών από πλευράς Φιορεντίνα. Είναι πιθανό η ιταλική ομάδα να επιστρέψει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, και πάλι, όμως, καταλαβαίνει κανείς πως δεν θα ικανοποιήσουν τις τεράστιες ανάγκες, αφού η δίψα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του Πειραιά δεν έχει προηγούμενο.

Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της για τη διαδικασία της κλήρωσης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λέει και κάτι ακόμα: Ότι θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στους 49 οπαδούς, που πίστεψαν στη μεγάλη ανατροπή και βρέθηκαν στην Τόπολα για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός θέλει έτσι να επιβραβεύσει τους φίλους της ομάδας, που παρά την ήττα του πρώτου αγώνα με το βαρύ 4-1, ακολούθησαν την ομάδα στον επαναληπτικό, όπου ήρθε η θριαμβευτική πρόκριση με 6-1!

Το συγκεκριμένο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Επιπλέον της ανωτέρω διαδικασίας, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και οι 49 που πίστεψαν και ταξίδεψαν στην TOPOLA για τον αγώνα με την MACCABI TEL AVIV».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube