• Διακοπές κάνει στην πατρίδα του, στη χώρα των Βάσκων, ο Μεντιλίμπαρ, αλλά δεν τον έχουν αφήσει στην ησυχία του οι δημοσιογράφοι, που τον πολιορκούν για συνεντεύξεις.

• Αν καταλαβαίνω δε καλά, ο προπονητής του Ολυμπιακού απολαμβάνει, όπως λέμε, την στιγμή. Είναι ανοικτός στο να μιλήσει στους συμπατριώτες του, να τους πει για τα κατορθώματα του στον Ολυμπιακό, για τον άδοξο τρόπο που έφυγε από τη Σεβίλλη τον περασμένο Οκτώβριο, για τα πάντα.

• Στα 63 του ο Μεντιλίμπαρ ζει ξεκάθαρα τις καλύτερες στιγμές της 20ετούς καριέρας του! Έπρεπε να φτάσει σε αυτή την ηλικία για να γνωρίσει τη δικαίωση, την αναγνώριση, την παραδοχή, πρώτα απ΄ όλα στην ίδια του την πατρίδα. Αρχικά παίρνοντας το Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη πριν ένα χρόνο κι ακόμη περισσότερο τώρα, παίρνοντας το Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό.



• Διότι, η Σεβίλλη Γιουρόπα Λιγκ παίρνει, που λέει ο λόγος, συνέχεια, αλλά ο Ολυμπιακός, και γενικά ελληνική ομάδα, ευρωπαϊκό τρόπαιο μία φορά πήρε. Κι έχει κι αυτό τη (μεγάλη) σημασία του.

• Μπορεί να μην είναι αποκαλυπτικός, για εμάς τους δημοσιογράφους, ο Βάσκος προπονητής στις συνεντεύξεις που δίνει, αλλά αν μη τι άλλο ανοίγει την καρδιά του, είναι ειλικρινής, δεν κρύβεται αναφορικά με το τι πιστεύει. «Για μένα, η νίκη στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ σημαίνει το ίδιο με το να σώσω την Έϊμπαρ από τον υποβιβασμό», είπε μεταξύ άλλων σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις του αυτές τις ημέρες.

• Ο Μεντιλίμπαρ βρίσκεται από χθες στο αγαπημένο του Λανθαρότε για να συνεχίσει τις διακοπές του, ίσως τις καλύτερες διακοπές της ζωής του…



ΚΑΤΑ τα άλλα, να σας θυμίσω τι είχα γράψει από εδώ πριν τέσσερις ημέρες (και να σας υπενθυμίσω την σχετική θέση που έδωσε στον Τύπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχθές)…

Παρεμπιπτόντως, απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχει καμία διάθεση ο Μαρινάκης να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Φυσικά θέλει να πηγαίνει καλά το μπάσκετ, όπως και κάθε άλλο τμήμα του Ολυμπιακού, όμως δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρονταν να πάρει την ΚΑΕ -και το γράφω με αφορμή διάφορα που ακούγονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Και ώρες…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube