Η Πέμπτη σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος συγκεντρώθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη», έχοντας και φέτος υψηλούς στόχους με προεξάρχοντα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρουσία και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, Τζον Γκόρντον-Πέριν, Μαχντί Τζέλβε- Γκαζιάνι, Νικόλα Παπαγγελόπουλου και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, όλοι οι παίκτες έδωσαν το «παρών» στο κλειστό του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γκαρντίνι.

Μοναδικοί απόντες από την «πρώτη» ήταν οι Δημήτρης Τζιάβρας, Σπύρος Χανδρινός και Ματέο Χασμπάλα, οι οποίοι θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία.

Ο μάνατζερ του τμήματος, Νίκος Μαντούβαλος, καλωσόρισε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, ενώ το «παρών» έδωσαν, από πλευράς ΤΑΑ, ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Νάκος, ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, και τα μέλη Παντελής Ταρνατόρος και Λευτέρης Χρυσοφάκης.

O Ιταλός προπονητής τόνισε πως: «Έχουμε πολλές καταστάσεις να διαχειριστούμε γιατί το πρώτο ματς δεν είναι τόσο μακριά. Είπα στους παίκτες να είναι προετοιμασμένοι πριν έρθουν εδώ κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είπα κι όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο, είναι "καυτοί" και τους χρειαζόμαστε στη διάρκεια της σεζόν, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα η αρχή θα είναι δύσκολη, παίζουμε για την πρόκριση στην Ευρώπη. Θα είναι δύσκολο για εμάς να είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς, οπότε τους χρειαζόμαστε.

Είναι πολύ ωραίο το γήπεδο, έχει και νέες τοιχογραφίες από αυτές που είδα την περασμένη σεζόν. Υπάρχουν οι κατακτήσεις των τίτλων, κάτι που είναι ωραίο για να θυμόμαστε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube