Ημέρα… παρουσιάσεων ήταν η Τρίτη για τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον αθλητικό διευθυντή Αντόνιο Κορδόν όπως και τον προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως, το αφεντικό των Πειραιωτών αφού αναφέρθηκε στην ΕΠΟ, στη διαιτησία και την άνιση, όπως υποστήριξε, μεταχείριση από αυτή προς τον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να κάνουμε ομάδα που θα κερδίζει και τη διαιτησία, με 50-50 θα ήμασταν πρωταθλητές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε πως άπαντες είναι «Αισιόδοξοι πως μπορούν να πετύχουν Κορδόν-Μαρτίνεθ».

Αντόνιο Κορδόν: «Το μεγαλύτερό μου βήμα στον Ολυμπιακό - Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»



Ο Αντόνιο Κορδόν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του υποστήριξε πως η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του, λέγοντας παράλληλα πως δεν σκέφτηκε ποτέ δεύτερη φορά την πρόταση των Πειραιωτών.

«Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερό μου βήμα. Ο σύλλογος αυτός ξεπερνά σε μέγεθος όλους τους προηγούμενους, για τους τίτλους και όσα έχει κατακτήσει στην πορεία του. Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω το πρότζεκτ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, η απόφαση ήταν στιγμιαία και δεν το έχω μετανιώσει. Έχουμε έρθει εδώ για να δουλέψουμε, να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο και να δώσουμε χαρές στον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εδώ όλες οι δηλώσεις του.


Μαρτίνεθ: «DNA νικητή ο Ολυμπιακός - Σκληρή δουλειά για να προσφέρουμε τίτλους»



Την πίστη ότι μπορεί να συνδέσει το όνομά του με επιστροφή του Ολυμπιακού στις επιτυχίες εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη σειρά του. Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν σκληρά για να τον επαναφέρουν στην κατάκτηση τίτλων.

«Ευχαριστώ πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Με το που μπαίνει κάποιος στο αθλητικό κέντρο και στα γραφεία της ομάδας βλέπει το DNA του νικητή. Βλέπεις κόσμο γεμάτο πάθος, που θέλει μόνο να κερδίζει και να παίρνει χαρές. Ευχαριστώ τον Αντόνιο Κορδόν για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να κατακτήσουμε πράγματα μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τίτλους και να αφήσουμε μια θετική εικόνα με την παρουσία μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε χαρούμενοι και φιλόδοξοι. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και έχουμε μεγάλο κίνητρο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Εδώ οι δηλώσεις του νέου τεχνικού των Πειραιωτών.


Την πίστη του στο νέο εγχείρημα του Ολυμπιακού μετά την έλευση του Αντόνιο Κορδόν στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε αυτόν του προπονητή, εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ από τη μεριά του.


Νικολακόπουλος: «Στη λίστα του Ολυμπιακού για την επίθεση ο Μάξι Γκόμες»



Στα μεταγραφικά ζητήματα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο σέντερ φορ της Τράμπζονσπορ, Μάξι Γκόμες, απασχολεί τον Ολυμπιακό, γνωστός των Κορδόν και Μαρτίνεθ από τη θητεία του σε Θέλτα και Βαλένθια.




Η προοπτική της Σαμπάμπ Αλ Αχλί αρέσει στον Εμβιλά!



Τέλος, οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο Εμβιλά παρότι δεν βιάζεται να αποφασίσει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, δείχνει να κλείνει αρκετά προς αυτή της Σαμπάμπ Αλ Αχλί. Με ένα συμβόλαιο της τάξης του 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό αρκετά μεγάλο που δύσκολα θα έβρισκε αλλού...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube