Τον Κομπά Κουαντρεντί φέρνει ξανά στον… αφρό για τον Ολυμπιακό η «Record». Το όνομα του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες στις αρχές Ιουλίου και με σημερινό τους ρεπορτάζ οι Πορτογάλοι το επαναφέρουν στην επιφάνεια.

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Κομπά Κουαντρεντί», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται λόγος και για τη Βαγιαδολίδ (ενώ έχει ακουστεί και η Εστορίλ), η οποία σχεδιάζει να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς και χαρακτηρίζεται εμπόδιο για τους κατόχους του Conference League.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας άσος δεν εμφανίζεται «ζεστός» στην παρούσα φάση στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους». Πιθανόν επειδή έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μισό της περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Εστορίλ και τον Ιανουάριο τον απέκτησε η Σπόρτινγκ. Συνολικά σε ολόκληρη τη σεζόν έκανε 26 συμμετοχές. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του 2018 από τη δεύτερη ομάδα της Λανς, έπειτα μετακινήθηκε στη Βαλένθια (έχοντας συμμετοχές με την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα), ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Οβιέδο, προτού μετακινηθεί στην Πορτογαλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube