Στη διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ τέθηκε και πάλι ο Βλάντιμιρ Λούσιτς, ο οποίος απουσιάσε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου, χάνοντας την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα.

Ο Σέρβος φόργουορντ τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αποδεικνύεται πως δεν έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό και θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 25 Οκτωβρίου στο Μόναχο.

Ο αρχηγός των Βαυαρών αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης και μετράει 5.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε 21:48 λεπτά συμμετοχής.

Η Μπάγερν έχει δύο νίκες ως τώρα, αμφότερες στην έδρα της, με την τελευταία κόντρα στην Παρί για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα να είναι βγαλμένη από το... NBA, σε ένα ματς που μπήκαν 216 πόντοι!

Διαβάστε ακόμα: Παίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό Λάρκιν και Οτούρου!



Με δύο σημαντικά όπλα στη «φαρέτρα» της θα φιλοξενήσει απόψε το βράδυ (20:30) η Αναντολού Εφές τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και το «Basketball Development Center» για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Ζέρβας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, τόσο ο Σέιν Λάρκιν όσο και Ντάνιελ Οτούρου ξεπέρασαν τους τραυματισμούς, που αντιμετώπιζαν σε πόδι και χέρι αντίστοιχα, και πλέον βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για το αποψινό ματς.

Θυμίζουμε πως αμφότεροι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών στο πρόσφατο παιχνίδι της Εφές με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι την περασμένη Τρίτη, με τους δύο μπασκετμπολίστες, ωστόσο, να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις και να βρίσκονται κανονικά στη 12άδα των Τούρκων.

Μάλιστα, η Εφές μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ελάιτζα Μπράιαντ, ο οποίος και εξέτισε στο τελευταίο ματς με τους Ισραηλινούς την ποινή μιας αγωνιστικής, που του επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα για τον τσακωμό του με τον Τάρικ Μπιμπέροβιτς στο τουρκικό ντέρμπι με τη Φενέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube