Μήνυμα στην Ευρώπη ότι είναι εδώ έστειλε ο… αγριεμένος Ολυμπιακός στην Καταλονία! Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημά της, καθώς βρέθηκε να χάνει 3-1 από τους Ισπανούς στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν πάτησε το γκάζι και με μία τρομακτική εμφάνιση έφτασε στο εντυπωσιακό 15-8!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το δεύτερο οκτάλεπτο, με όπλο την άμυνα, αλλά και τις αποκρούσεις του Ζερδεβά, έληξε 5-3 για τους Πειραιώτες με ένα φοβερό ξέσπασμα! Και στη συνέχεια δεν κοίταξαν ποτέ πίσω…

Στην τρίτη περίοδο σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ (συνολικά εννέα), με τον Γενηδουνιά και τον Φουντούλη να δίνουν ρεσιτάλ ευστοχίας στα πέναλτι.

Με το «τρίποντο», που έβαλε στο σακούλι, ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε για δεύτερη (και τελευταία) φορά χωρίς τον τιμωρημένο Ζάλανκι, είναι, πλέον, μόνος πρώτος στον 4ο όμιλο με 5 βαθμούς, αφήνοντας τη Σαμπαντέλ στη 2η θέση με 3. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση και με το παιχνίδι της πρεμιέρας, απέναντι στην Πρίμορατς, την οποία, θυμίζουμε, νίκησαν στα πέναλτι, με αποτέλεσμα να πάρουν δύο βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο αρχηγός των Πειραιωτών, Ντίνος Γενηδουνιάς, με πέντε γκολ, τα δύο εκ των οποίων με εύστοχη εκτέλεση από τα πέντε μέτρα, ενώ άλλα τρία τέρματα με τον ίδιο τρόπο πρόσθεσε ο Γιάννης Φουντούλης.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-5, 6-11, 8-15

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σαμπαντέλ-Ολυμπιακός 8-15
Πρίμορατς-Σαβόνα (16/10, 21:00)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Ολυμπιακός 5
Σαμπναντέλ 3
Πρίμορατς 1
Σαβόνα 0

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

30/10 19:15 Ολυμπιακός-Σαβόνα
30/10 21:00 Πρίμορατς-Σαμπαντέλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube