Στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παραμείνει ο Γκουστάβο Γκουαζέλι Μπονάτο, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν το απόγευμα της Δευτέρας (26/06) την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 37χρονο κεντρικό.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος εντάχθηκε στους Πειραιώτες τον περασμένο Ιανουάριο, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup!

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έκλεισε θετικά μία ακόμα «εκκρεμότητα» του περσινού ρόστερ, μετά και τις ανανεώσεις των Ιντάλγκο, Τράβιτσα και Παγιένκ.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκουστάβο Γκουαζέλι Μπονάτο (Γκουσταβάο). Ο Βραζιλιάνος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου».


Αμέσως μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στους Πειραιώτες, ο 37χρονος Βραζιλιάνος δήλωσε στο σάιτ του Ολυμπιακού: «Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, επιτυχιών και επιτευγμάτων, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου για άλλη μια σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, με κίνητρο να βοηθήσω να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα, μαζί με αυτό τον υπέροχο κόσμο, που μας δίνει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που εμπιστεύτηκαν τη δουλειά μου. Θα τα πούμε σύντομα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube