Τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα μετράει ο Ολυμπιακός, μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πρώτα ήρθε η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, ακολούθησε η ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και προχθές οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στην έδρα της Λιόν, για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για κανένα αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ ακολουθούν δύο σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια με Μπράγκα στο Φάληρο και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, πριν από την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Αλλά ο Μεντιλίμπαρ θα επιχειρήσει να περάσει το μήνυμα στους παίκτες να κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το «τρίποντο» κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Ολυμπιακός θα πάει ουσιαστικά χωρίς προπόνηση σε αυτό το ματς, αφού υπήρξε και ταλαιπωρία κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Γαλλία, και σήμερα η ομάδα θα πάει στον Ρέντη για αποθεραπεία και για να μιλήσει ο Ισπανός προπονητής στους παίκτες.

Μέσα σε όλα, προέκυψε και ο τραυματισμός του Πιρόλα, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Λιόν και όλα δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρία ματς.

Την ίδια στιγμή, θέτει εαυτόν στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ ο Μασούρας, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στους «κυανόλευκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube