Η Σερβία έκανε το... καθήκον της απέναντι στο Νότιο Σουδάν και με την επικράτηση της 96-85, επισφράγισε και την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα προημιτελικά του θεσμού και το συναπάντημα της με την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πλάβι» ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ο οποίος μέτρησε 30 πόντους με 6/9 τρίποντα και έκρινε ουσιαστικά το ματς, βγάζοντας τα «κάστανα από τη φωτιά» για την ομάδα του την στιγμή που το Νότιο Σουδάν πίεζε για να περάσει μπροστά στο σκορ.

Τη μεγαλειώδη εμφάνιση του Μπογκντάνοβιτς σχολίασε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας με την εθνική Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος με ένα ποστάρισμα στο «Χ» αποθέωσε τον Σέρβο σχολιάζοντας ότι οι Έλληνες θα πρέπει να του στείλουν ένα καλάθι με δώρα επειδή ουσιαστικά έκρινε το ματς: «Tι ματς από τον Μπογκντάνοβιτς! Εξωπραγματικός. Οι Έλληνες θα πρέπει να του στείλουν ένα ωραίο καλάθι με δώρα» ανέφερε ο Τζινόμπιλι και συμπλήρωσε ποστάροντας το χρυσό μετάλλιο του 2004: «Και μιας και μιλάμε για Ελλάδα, Αυτό φαίνεται όλο και πιο όμορφο με τον καιρό»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube