Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ζοζέ Μουρίνιο, Κάρλος Αντσελότι! Προπονητές, συμπαίκτες, μάνατζερ, φίλοι και συγγενείς του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι παρόντες στο Λονδίνο στη σημερινή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του το οποίο φέρει το όνομα του

Για συνολικά 14 μήνες ο πορτογάλος επέτρεψε στις κάμερες να μπουν στο σπίτι του και να τραβήξουν στιγμές από τη ζωή του εκτός γηπέδων. Ωστόσο, στο φιλμ υπάρχουν στιγμές από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, τις προπονήσεις που συμμετείχε και γενικότερα τις υποχρεώσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης, την σεζόν που η «βασίλισσα» στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας για δέκατη φορά το τρόπαιο.

Παραγωγός ο James Gay-Rees, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στις ταινίες αυτού του είδους, καθώς είχε αναλάβει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ του Σένα, και της Έιμι Γουάινχάουζ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστεύει ότι μέσω αυτής της ταινίας όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον μάθουν καλύτερα. «Στόχος μου είναι με αυτό να μάθουν το ποιος πραγματικά είμαι, κυρίως οι φίλοι μου», ανέφερε.

Το παρών φυσικά έδωσαν η μητέρα του και ο γιος του.



















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube